Tuulan kliseeklinikka

Kenen asialla on Naisasialiitto Unioni?

Viime aikoina vihainen puhe netissä on lisääntynyt. En puhu ”vihapuheesta”, koska kyseinen termi on menettänyt merkityksensä samalla tavalla kuin niin moni muukin käsite, kuten ”rasismi”. Noita sanoja käytetään monikultturismin nimeen vannovien taholta vain aggressiivisina leimasimina mitä tahansa maahanmuuttoa lievästikin kritisoivaa kirjoittelua vastaan.

Mutta mistä viime aikoina lisääntynyt vihainen puhe johtuu? Tyhmä kysymys. Se johtuu siitä, että maassamme ja maailmassa on tapahtunut lyhyen ajan sisällä paljon sellaista, joka saa suomalaiset(kin) vihaisiksi. Joukkoraiskauksia, murhia, terrorismiin (jihadiin) yllytystä. En luettele kaikkia ”yksittäistapauksia”, koska sellainen luettelo tulkitaan vihapuheeksi.

Haluan kiinnittää huomion erääseen asiaan tässä vihapuhe-vastavihapuhe –mittelössä. Naisena nimittäin minua kauhistuttaa se, että meille otetaan suuressa määrin maahamme ihmisiä, joiden kulttuuri sallii naisten kaltoin kohtelun ja huonomman aseman oikeudellisesti, taloudellisesti, seksuaalisesti jne. Haluaisin, että nyt jos koskaan, virallinen naisasialiitto terästäytyisi! Jos ei muuten, niin edes puolustaakseen maahanmuuttajanaisten itsensä asemaa – musliminaisethan eivät pääsääntöisesti saa edes tänne sivistysvaltioon muutettuaan päättää omasta kehostaan, uskonnostaan, pukeutumisestaan tai puolisonvalinnastaan, homo- lesbo- bi- tai transmaahanmuuttajien oikeuksista nyt puhumattakaan.

Mutta mitä tekee meidän feministijärjestömme, Naisasialiitto Unioni? Sen uusi puheenjohtaja antoi Radio Helsingissä haastattelun, joka otsikoitiin ”Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä”.

Muistakaa siis, kun luette Tapanilan tai Amorellan kaltaisista uutisista, että kaikki johtuu ”Valkoisen Heteromiehen Kriisistä”. Vihapuhe johtuu siitä, että VHM:t tuntevat viime aikojen sattumusten vuoksi olonsa epävarmoiksi ja heillä on ”pieni paniikki päällä” kuten Aro asian radiossa muotoili.. Naisten lisääntyvästä paniikista juna-asemilla ja pimeillä kaduilla ei Katju Aro tunnu oikeasti välittävän. Eikä hän voisikaan, koska sellainen puhe, jossa maahanmuuttajat voisivat saada oman osansa muinakin kuin uhreina, olisi vihapuhetta.

Tässä vielä lainaus naisasialiitto Unionin Facebook-sivulta:

”SANA RAISKAUSKULTTUURISTA

Johtuen Tapanilassa tapahtuneesta raiskausrikoksesta, osa ihmisistä ja erityisesti nettikeskustelijoista on jälleen kaapannut naisten oikeudet keppihevoseksi, jonka varjolla tuoda esiin rasistisia ja siten antifeministisiä mielipiteitään. Raiskauksen syyksi on tarjottu "kulttuurisia tekijöitä". Joten arvioimme tässä kulttuurisia tekijöitä raiskausten takana.

Raiskaus on yhdistelmä patriarkaalisesta hierarkiasta kumpuavaa vallankäyttöä ja opittuja arvostuksia, joissa naisiin kohdistuva väkivalta ei edelleenkään ole ihan rikos. Ja sellaisena se koskettaa kaikkia kulttuureja, joissa tasa-arvoa ei ole vielä saavutettu, näin ollen myös Suomea”

Tunnen voimatonta raivoa kaikkien niiden puolesta, myös ja erityisesti musliminaisten, jotka aivan aidosti haluaisivat kohentaa naisten asemaa ja parhaassa tapauksessa luopua takapajuisista ja naisia alistavista uskonnoista kokonaan. Tunnen voimatonta raivoa näiden aitojen feministien puolesta, jotka näkevät syyllisen niissä ideologioissa, missä syy on. Mitä sanoisi Katju Aro esimerkiksi Ruotsiin paenneelle kirjailija Taslima Nasrinille, joka suorin sanoin nimeää takapajuiset uskonnot ja kulttuurit syyllisiksi naisten huonoon asemaan kehitysmaissa? Puhuuko Nasrin kenties vihapuhetta? Tai toinen urhea esimerkki, somalinainen Ayaan Hirsi Ali, joka kertoo omasta kokemuksestaan, ja hyvin perustellen, että naisten heikko asema on suoraa seurausta islaminuskosta.

Mutta koska unionilaisten mielestä islamin ja muslimikulttuurin arvostelu on äärioikeistolaisuutta, "islamofobiaa" ja  rasismia, ja koska tällaisen ”rasismin” lietsominen on ”feminismin” vastaista, nuo aidot ja oikeat ihmisoikeustaistelijat Nasrin ja Hirsi Ali eivät koskaan saa meidän ”feministeiltämme” mitään todellista tukea. Eivätkä he, joiden puolesta todelliset ihmisoikeustaistelijat yrittävät puhua. Sitä on vaikea antaa anteeksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Matias Härkönen

Toiset hurahtaa uskontoihin, toiset feminismiin ja jotkut muihin ismeihin. Kaikille on yhteistä, että vauhtisokeus iskee. Mutta pahinta on, että näitä eri ismien edustajia käytetään "asiantuntijoina" aina silloin tällöin kun eduskunta haluaa lausuntoja eri tahoilta. Pelottavaa.

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Itselleen valehtelu on säälittävää ja haitallista. Siitä joutuu harhoihin, kieltää todellisuuden, logiikan ja tosiasiat. Ja kirjoittaa vaikka VHM:n aiheuttamasta raiskauskriisistä. Voi vain ihmetellä motiiveja.

Sensurointi ja hyssyttäminenkin on vaarallista ja haitallista. Sen sai kokea Englannissa 1400+ alaikäistä tyttöä, joiden tekemät seksirikosilmoitukset piilotettiin rasistiksileimaamisen pelossa Englannissa Rotherdamissa. Samanlaisia on paljastunut muuallakin.
http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire...
http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire...

Ruotsilla menee todella huonosti pitkän virallisen hyssyttelyn takia. Siitä on tullut yksi maailman johtava raiskausmaa ja jengit ottavat valtaa. Eikä viranomaiset uskalla mennä joka alueelle omalla maaperällä. Kannattaa kysyä mikä ihme niitä ruotsalaisia oikein vaivaa.

Näissä on yhteisnimittäjä naisten huono kohtelu ja epäkunnioitus. Jonka luulisi kiinnostavan feministiliikettä.

Ongelmien ratkaisu on mahdollista, jos pysyy havaitsemaan ongelman, analysoimaan sitä ja lähdesyitä ja korjaamaan tilannetta.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

"Haluaisin, että nyt jos koskaan, virallinen naisasialiitto terästäytyisi! Jos ei muuten, niin edes puolustaakseen maahanmuuttajanaisten itsensä asemaa – musliminaisethan eivät pääsääntöisesti saa edes tänne sivistysvaltioon muutettuaan päättää omasta kehostaan, uskonnostaan, pukeutumisestaan tai puolisonvalinnastaan, homo- lesbo- bi- tai transmaahanmuuttajien oikeuksista nyt puhumattakaan."

Nuoralla tanssien kieli keskellä suuta, että ei tule deletoiduksi roskakoriin. Kyselin taannoin tasa - arvovaltuutetulta samaa asiaa. Minulle vastattiin osapuilleen niin, että jos nainen kokee asemansa uhatuksi, niin hän voi hakea oikeuksiaan raastuvan kautta...

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Liitto on omalla ja ryhmäidentiteetin asialla - minä olen tällainen erotuksena noista tuollaisista muista, jossa ne muut on omaa konstruktiota.

Identiteettipolitiikkaan ei sovi aihetta koskevat tieteelliset tutkimukset muissa maissa, ei liberaali-muslimien, ml. liberaali homomuslimien, kansalaisjärjestöt ja keskustelut, kaikki on vaan rasistien eli antifeministien yritystä käyttää vähemmistöjä hyväkseen.

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Kiitos blogista.

Tuntuu että on jotenkin "vanhan aikaista feminismiä", jos pitää kiinni ihan naisen perusoikeuksista, kuten nyt vaikkapa mahdollisuudesta Suomessa matkustaa töihin ja takaisin lähijunassa ilman pelkoa.

Veijo Ylä-notko

Tuuleen huutamista Tuula!

Olen vuosia heittänyt tänne Hirsi Alin kommentteja.
Ainoa vastike oli Juho Antikaiselta, että tiesinkö, että hän on feministi. Tämä siksi, että oli tietävinäään minut persuuttani shovinnistiksi.

Näiden paskojen kommentit ovat muuallakin ennennäkemätöntä akrobatiaa.
Atlas Saarikosken mukaan muutoksen tulee lähteä naisista islamin sisällä. Muu on neokolonnialismia.
Lohduta tuolla 14v somalityttöä, joka tietää tulevansa lähetetyksi somaliaan liian suomalaistuneena.
Hävinneitä tyttöjä: Suomi +150, ruåtti +1500 (YLE).
Jos tähän jotain suvakkikomentteja ilmaantuu, ne övat luultavasti:

- kyllähän lestadiolaisetkin ym.
. (kotoisista kulteistamma voi poistua elävänä).

- islam maallistuu
(missä, milloin, pitäsikö muslimityttöjen olla ilman lainsuojaa siihen asti, nx100v).

- halutessaan voi hakea viranomaisilta suojaa.
(iso vitsi. Jo romanit övat saaneet piestä naisensa ruotuun +400v. Jos uhkana lipsumisesta on miehille messevän palvelukulttuurin häviäminen, muutama menee vankilaan asettaakseen pelotteen lipsumiselle.)

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Naisasialiiton Unionin kirjoitus oli ihan asiallinen. Toi esiin sen kaksinaismoralismin että raiskaus on vain paha jos tekijä sattuu olemaan eri etnistä taustaa tai peräti muslimi.

Uskonnot ovat kyllä perinteisesti patriarkaalisia. Onhan maailmanuskontojen perustat luotu 1000+ vuotta sitten. Raamattu ja koraani heijastaa sen aikaista yhteiskuntakäsitystä. Muutoksen pitää tapahtua uskonnon sisällä ja uskonnolliset johtajat ovat avainasemassa muutoksen läpiviennissä. Sen takia YK ja vastaavat järjestöt tekevät valitstustyötä yhteistyössä uskonnollisten johtajien kanssa. Esimerkiksi kirkko ja muslimiyhteisöt on valjastettu mukaan tekemään työtä sen eteen että tyttöjen silpominen vähenisi.

Islamilaisessa maailmassa on erilaisia feministisiä liikkeitä kuten myös kristittyjen ja hindujen keskuudessa.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Joopa joo, islamin uskonnon sisällä onkin tapahtunut TOSI paljon muutosta... :( sitä odotellessa Bodil voi jatkaa hurskasteluaan.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Oletko tutustunut esimerkiksi islamilaiseen femnistiliikkeeseen?

Veijo Ylä-notko Vastaus kommenttiin #10

No ole hyvä Bodil ja kerro siitä linkkien kera.
Miten se eroaa esim. Ayaan Hirsi Alin feminismistä.
Missä maissa se toimii vapaasti jne.
Onko sillä mitään tekemistä tasa-arvon kanssa vai onko se kuten kairon julistus eli silkkaa shariaa.
Ihan kiemurtelematta, valista meitä !

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren Vastaus kommenttiin #11

Kyllä suurin osa muslimimaista ihan vapaita maita missä toimii kaikenlaisia liikkeitä. Islamilainen feminismi on liike missä siis pyritään tulkitsemaan islamin sanomaa tasa-arvoisella näkökulmalla. Ihan vastaavat liikkeet on ollut kristillisissä yhteisöissä ja nyt myös hindulaisessa maailmassa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_feminism

Tunnettuja islamilaisia feministejä on mm (Shirin Ebadi, sai Nobelin rauhanpalkinnon v 2003) ja Leila Ahmed.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #12

Bodil, mitä sanot niille musliminaisille, jotka haluavat samat oikeudet täällä Suomessa kuin muillakin on? Esimerkiksi mitä sanot musliminaiselle, joka sanoo, ettei usko enää Allahiin eikä Muhammediin ja haluaa olla ateisti tai kääntyä johonkin muuhun uskontoon? Sanotko sille naiselle, että menepäs nyt ensin "sisältä käsin" muuttamaan sitä uskontoasi ja odottele kaikessa rauhassa, että imaamisi myöntää, että sinulla on kuin onkin uskonnonvapaus? Mutta entäs jos imaami onkin eri mieltä? Niin kuin hän tietysti onkin, koska uskosta pois kääntyminen on islamin piirissä se pahin synti. Oli sitten "feministi" tai ei.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys Vastaus kommenttiin #12

Tällä Shirin Ebadilla on ainakin yksi lausahdus, jonka allekirjoitan:

"The idea of cultural relativism is nothing but an excuse to violate human rights."
Shirin Ebadi

http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/s/shirine...

Eli kulttuurirelativismi ei ole mitään muuta kuin tekosyy loukata ihmisoikeuksia

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #10

Oletko itse, Bodil Rosengren tutustunut islamilaiseen femistiliikkeeseen? Oletko havainnut, että olette Naiasasiaunionin kanssa pelkkiä hyödyllisiä idiootteja sovinismin asialla, pahimman laatuisen sellaisen asialla jota nimenomaan islamilainen naiskäsitys edustaa.

Luojan kiitos, muslimimifemakot pystyvät ja heittävätkin teikäläisille kaksinaismoralisteille jauhot suihin. Itse en laita sen enempää aikaani sinun valistamiseen asioista joista et tunnut tietävän yhtikäs mitään. Hae itse netistä, niin näet, että ainakin ruotsifemakot (puhumattakaan sakuista) ovat jo hävinneet pelin muslimifemakoille, heissä on nimittäin taistelupoweria, toisin kuin teissä elähtäneissä fossiiliakoissa.

Terveisin, aidon kasakkafemakon tytär, Suomeen kotiutunut mamu, maahanmuuttovuosi 1964.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"Kenen asialla on Naisasialiitto Unioni?"

Erittäin hyvä kysymys.

Vastaus on hyvin selvä ja yksinkertainen: "Naisten asialla."

Me miehet olemme perkeleestä eikä meillä ole elämisen oikeutta. Meitä ei tarvita kuin siittiöiden luovuttajiksi. Se hoidetaan kyllä lähitulevaisuudessa säilytyksen avulla.

Naisasialiitto Unionin ohjelma on hyvin selvä.
Ensin kaikista miehistä tehdään juhoantikaisia ja sitten sperman luovuttajia.
30 vuoden tähtäimellä kaikki miehet voidaan hävittää muutamaa valioyksilöä lukuun ottamatta. Kuulostaa scifiltä, mutta sitä se ei ole. Eipä tarvitse muuta kuin lukea Ruotsin feministejä, joilta opit Suomeen tulevat.

Minna Eerolainen

Naiasialiitto Unioni on johdonmukainen kannanotoissaan. Tuula Komsi taas kauhistelee "roturealistin" näkökulmasta raiskauksia. Ei oikein vakuuta tuollainen "varttifeminismi". Terveisin Naisasialiitto Unionin jäsen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Minna Eerolainen,

Kuinka johdonmukainen Naiasiaunioni on kannanotoissaan? Ne ei itse edes tiedä missä niiden feminmismin raja kulkee. Kaivappa Minna, Akkaväki-lehden numero 80-luvulta, siinä oli naistutkimus nimeltään "Rakkaus tekee kipeää", mikä käsitti somalinaisten mitä primitiivisintä, alkeellisinta ja kidutuksenomamaista elämää naisena.

Se tutkimnus julkistettiin silloin kun ei vielä ensimmäistäkään somalipakolaista tänne Suomeen otettiin, ja silloin kun kun otettiin, siinä hääräsi Johanna Suurpää, jonka sietäisi hävetä ja pyytää julkisesti anteeksi sitä, mitä hänen toimintansa on saanut aikaan.

Täällä kehittyneessä osassa maapalloa joudumme perustamaan jatkuvasti lisää pakopaikkoja kotonansa (Suomessa) hakatuille ja raiskatuille musliminaisille, jo nyt kaikki mestat on täynnä näitä "maahanmuuttajia" muslimaista- ja kulttuureista. Luoja, kuinka paljon on heitä joytka eivät tiedä miten ja mistä voi hakea apua.

Minna, sinäkin voisit Ahtisaaren toivomuksesta mennä ja pyytää kahville musliminaapurisi, nimittäin, voisit sinäkin huomata miten kusessa jotkut äidit ja tyttäret elävät naapurissasi, voisit sinäkin kertoa isännälle mikä on oikein ja mikä on väärin. He pärjäävät täällä Suomessa vain jos oppivat että naiset ja miehet ovat täällä Pohjolassa yhtä tarpeellisia ja arvokkaita ihmisinä, eikä heitä eroteta miehiin ja naisiin.

Terveisin Elina, nainen joka sai Suomessa elää rikkaan elämän "valkoisena heteromiehenä".

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Mitä ihmettä sinä Minna höpötät "roturealismista"? olenko missään vaiheessa puhunut mistään roduista mitään? Ettäs kehtaat! Vastustan islamia, koska se alistaa naisia, ja jos sinulla hitusenkaan on luetun ymmärtämisen taitoa, niin et tulisi tuommoisia tänne kirjoittelemaan. Ja jos sinulla olisi hitusenklaan sydäntä, ymmärtäisit, kuinka pahasti naisasialiitto Unioni on mokannut ja pettänyt juuri ne, joita sen pitäisi auttaa ja tukea.

Minna Eerolainen

Anteeksi, 80-luvun Akkaväki lehti on mennyt minulta ohitse:D Ei se tarkoita että jos minä olen ollut muutaman vuoden Naisasialiitto Unionin jäsenenä minua ollaan vetämässä tilille jostain Unionin mahdollisista epäjohdonmukaisuuksista jotka on 1980-luvulta..
Ahtisaari puhuu sekä entisen Suomen presidentin että Nobelin rauhanpalkinnon saajan mandaatilla ja tekee sen rohkeasti ja hyvin. Minä asun maaseudulla joten tässä ei asu muslimeja naapureina, heitä on täällä pirun vähän. Siksi vähän naurattaakin James Hirvisaaren pelottelevat vaalimainokset pellon laidassa:) Viime syksynä tosin autoin asuinsijoillani kahta musliminaista läheiseen kyläkeskukseen kun heidän autonsa hyytyi syrjäkylille. Mukavia naisia olivat ja kiitollisia avustani. Olivat odotelleet tien poskessa tunnin siinä vaiheessa kun kysyin heiltä mitä on hätänä.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Okei, joten Sinun ympäristösässi kaikki hyvin. Kenties vielä pitkään muuallakin Suomenmaalla. Sulkekaa te vaan silmänne pahuudelta, mutta minä en. Tässä on tulossa vielä kapina.

Itse olen jo kerännyt rahaa musliminaisten esiintulolle muotinäytöksen muodossa. Mietin pitkään, mikä loukkaa mahdollisimman paljon imaameja ja kiihottaa mitä suurimmassa määrin (muslimi)naisten turhamaisuutta, se on pukeutuminen ja vaatetus, minkä kautta itseään voidaan tuoda esille kun ei vaaatteet ole pelkästään pukeutumista sään varalle.

Odottakaas vaan, jos mä saan mukaan Laila Snellmanit ja muut 70-luvun hipit mukaan, tästä tulee hyvä show. Pistetään vielä tehokkuuden varmistamiseksi Flemarin ja Hesarin kulman ruokajonon naiset pukeutumaan mustiin kaapuihin, niin median huomio on taattua. Tarkoitan tietenkin tanskalaista tai muuta vapaata mediaa, suomalainenhan on myynyt kaikki arvonsa.

Hyvää jatkoa sulle Minna, minäkinm asun landella ja olen tekemisissä vapaiden musliminaisten kanssa, näiden huumorintajuisten kimmojenhan innoittamana mä tätä islamilaista muotinäytöstä säpisen.

T. Elina Moustgaard

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset