Tuulan kliseeklinikka

EU:n pimeät taustavoimat - faktaa vai foliota?

Ennen kuin Suomi vajoaa kesälomien myötä poliittiseen kesäkoomaan, on odotettavissa vielä ainakin yksi kiinnostava puheenaihe: Brexit-äänestys – miten siinä käy, ja kuinka rehelliseksi muodostuu sen ympärille julkinen keskustelu sekä itse vaali. Ainakin täällä Suomessa on jo ns. valtamediassa todettu, että EU-eroa vastustavat tukeutuvat ”järkeen” ja sitä kannattavat ”lietsottuihin uhkakuviin”. Omalta osaltani toivon briteille korkeaa äänestysprosenttia - en kuitenkaan yli sataa prosenttia Itävallan vastikään käytyjen presidentinvaalien malliin.

Brexit-teeman innoittamana en malta olla suosittelematta kesädekkarilukemiston sekaan Ilkka Hakalehdon v. 1993 julkaistua teosta Itsenäisyys vaarassa. Fiktiotahan teos ei oikeasti edusta, mutta koska se käsittelee puolue-eliitin, ylikansallisten suuryhtiöiden sekä korkean tason hyvä veli -piirien edesottamuksia noina pimeinä vuosina, kun Suomi juonittiin EU:hun, nämä on jo paremmissa piireissä moneen kertaan naurettu ulos ”salaliittoteorioina”, eli siis ne on leimattu julkisessa keskustelussa (tarkoitushakuisesti) pelkiksi sepitteiksi. Sellaisinakin ne olisivat kiinnostavaa luettavaa, mutta kirjaan sisältyvien kiistattomien faktojen puolesta se kannattaa lukea myös siksi, että voi ajoissa valmistautua Fixit-keskusteluun. (Valtamedioiden osalta en pidätä hengitystä sitä odotellessa, mutta voi keskustelua käydä muuallakin).

Teoksen kiinnostavin luku on sen seitsemäs luku, ”Eurohuuman taustavoimat”. Siinä kirjoittaja mainitsee EU-projektin kantavat voimat, joiden perusteella voi täydellä syyllä todeta, ettei EU:n koskaan ollut tarkoituskaan olla mikään kansojen vapaaehtoinen ja tavallisten ihmisten etuun pyrkivä suuri yhteisprojekti, vaikka sitä sellaisena median suoltamassa EU-propagandassa on aina mainostettu. Euroopassa tuskin on yhtään kansaa, joka lähtökohtaisesti olisi halunnut luovuttaa päätösvaltansa omista asioistaan salassa toimiville liittovaltion elimille suurpääomia edustavine taustavoimineen.

EU:n taustavoimista Hakalehto mainitsee suuryhtiöiden lisäksi mm. Bildeberg-ryhmän. Ajankohtainen teema sekin juuri nyt, kun kyseinen salamyhkäinen ryhmä on juuri ollut koolla taas.  (Rohkenen epäillä, herättävätkö Matti Apunen ja Björn Wahlroos tänä vuonna Bilderberg-ryhmän tapaamiseen osallistuvina suomalaisniminä kansan syvien rivien luottamuksen ryhmän toimintaan ja sen jaloihin pyrkimyksiin yhtään enempää kuin aikaisemmatkaan suomalaisten ”edustajat” – joihin kuuluu myös valtamediamme Ylen ja Hesarin nokkamiehiä).

Muita Hakalehdon luettelemia EU:n taustavoimia ovat Euroopan maissa mm. puolue-eliitti, katolinen kirkko (Suomessa sen merkitystä ei täysin ymmärretä eurooppalaisena ja yleismaailmallisena toimijana, koska meillä katolista uskoa tunnustavia on niin vähän) sekä ”vapaamuurarien salapuolue”.

Viimeksi mainittu alaluku on folio-osastosta kiinnostuneen herkkua. Muistutan vielä, että Hakalehto kirjoitti teoksensa 90-luvun alussa. Hän siteeraa paljon itävaltalaista toimittajaa, tohtori Karl Steinhauserin teosta EY- huomisen super-Neuvostoliitto. Kirjan keskeinen väite tuntuu Hakalehdon referoinnin perusteella olevan, että Vapaamuurarien veljeskunta ja sen tavoitteet ovat valtaeliitille vahvempi sidos kuin oman isänmaan etujen ajaminen. (Toki vallanpitäjät voivat olla myös kiitollisuudenvelassa tai tavalla tai toisella kiristettyjä omissa ylikansallisissa verkostoissaan).

Kirjoittajien mukaan vallanpitäjien/vapaamuurareiden päämäärä on kaikkien kansojen yhdistäminen yhden hallinnon alle. Tämä edellyttää kulttuurien ja uskontojen, jopa rotujen sekoittamista. Näin Itsenäisyys vaarassa –teoksen sivulla 348: ”Siitä, että vapaamuurarien tavoitteena on kaikkien kansojen ja rotujen yhdistymisestä syntyvän yhden kansan muodostama yhtenäinen maailman valtakunta, on käytännöllis-poliittisena seurauksena vapaamuurariuden ylimmän kansainvälisen johdon puoltama vapaamielinen siirtolaispolitiikka”.

Jostain syystä Itsenäisyys vaarassa –teos ei tunnu vanhentuneelta ollenkaan.

Kuten:

”Suomea EU:n jäseneksi ajavan poliittisen ja taloudellisen eliitin taholta on tarkoituksenmukaista vaieta siitä, että suomalaisten mahdollisuus vaikuttaa itseään koskevaan kauppa- talous- raha- ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan on maan ollessa EU:n jäsenenä tosiasiallisesti olematon”

Tai:

”Niin paljon kuin olenkin seurannut suomalaisten poliitikkojen, talousjohtajien ja tiedotusvälineiden 'EU-informaatiota', en ole havainnut siinä kerrottavan,  ketkä ovat viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana tosiasiallisesti ja viime kädessä määränneet EU:n toimintalinjasta ja kehityssuunnasta. Tällainen vaikeneminen vaikuttaa tarkoitukselliselta. Se taas on helposti ymmärrettävissä, sillä tältä osin totuuden kertominen paljastaisi suomalaisen puoluevallan olevan eurohuumassaan suuryritysten ja suurpääomanomistajien asialla.” (s.325)

Me tiedämme tämän nyt, mutta Hakalehdon kirjoittaessa tuota juuri ennen EU-kansanäänestystä, niskaamme kaadettu EU-propaganda puhui ”päättäviin pöytiin” ja ”ytimiin” pääsemisestä. EU:n puolesta äänestäneet tekivät ratkaisunsa valheellisin perustein, ja osa roikkuu niissä valheissa edelleen, ehkä siksikin, että tosiasioiden kertominen on EU-myönteisessä mediassamme yhä edelleen leimattu populismiksi ja ääriajatteluksi, kuten blogaukseni alkukappaleessa toin esiin Brexit-keskusteluun viitatessani.

En osaa (taaskaan) vastata oman otsikkoni kysymykseen, koska vastaus tuntuu olevan sekä-että. Varsinkaan vapaamuurareista en tiedä, mutta nyt 25 vuotta Hakalehdon sanomisten jälkeen tuntuu siltä, että jokin on vienyt ja viemässä Suomea, Eurooppaa ja maailmaa juuri siihen suuntaan kuin Hakalehto kirjassaan ennusti. Jatkokysymys kuuluukin: voivatko salaliittoteoreetikoiksi leimatut olla joskus oikeassa, edes osittain, ja jos näin käy, onko se pelkkää sattumaa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Taustavoimista riippumatta britit äänestyksellään kertovat, että eroaminen EUsta on mahdollista mikäli kansa niin haluaa.
Kiitos kuningaskunnalle joka palauttaa uskoani demokratiaan.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Itse en ole ihan varma että prosessi on demokratian sääntöjen mukainen. Nyt jo on ilmassa asiatonta uhkailua ja leimaamista Brexitin kannattajien suuntaan, tyyliin "Brexit merkitsisi läntisen sivilisaation loppua".

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

En lainkaan enää usko länsimaiden äänestysjärjestelmiin . On suuri riski, että äänestystulos väärennetään siten, että EU:n puolesta olevat muka voittaisivat.

Näin nimittäin kävi, kun skotit äänestivät itsenäisyydestään. Vaalit olivat yxi suuri huijaus.

Eu-mafiaorganisaatio vihaa sitä, että kansalaiset pääsevät äänestämään omasta tulevaisuudestaan ja pääsemään irti Eu:n direktiivityranniasta ja sorrosta.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Heh joo, faktaa vai foliota, poikkeuksellisen selvä tapaus...

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Mihin äänestysjärjestelmiin sitten uskot? Niihin, joiden lopputulos on sinulle mieleinen? Idässähän niitä lähinnä löytyi - mahdollisesti löytyy vieläkin.

Älä vain sano, että olet näitä vahvan johtajan kaipaajia eli UKK:n loppuun asti ihailijoita. Hirvittää edes ajatella, että heitä vielä on.

Kuka sitten väärensi skotlantilaisten äänestyksen - Englanti? Vai oliko se sinun paholaisesi EU? Kiintoisaa tässä yhteydessä on mahdollisuus uuteen kansanäänestykseen, jos Iso-Britannia eroaa EU:sta - ainakin Skotlannin hallituspuolue on esittänyt tätä. He nimittäin haluaisivat pysyä EU:ssa. Eli miten se nyt taas olikaan...

Arvioni sinun (ja Tuulan) kirjoituksista: täyttä foliohattuilua!

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

En tiennytkään, että

”Siitä, että vapaamuurarien tavoitteena on kaikkien kansojen ja rotujen yhdistymisestä syntyvän yhden kansan muodostama yhtenäinen maailman valtakunta, on käytännöllis-poliittisena seurauksena vapaamuurariuden ylimmän kansainvälisen johdon puoltama vapaamielinen siirtolaispolitiikka”.

Jos näin on, kunnioitukseni vapaamuurareita kohtaan lisääntyy. En tiedä järjestöstä paljonkaan, mutta ehkä Hakalehto tiesi.

Mitä tuolla sitaatissa mainitulla kaikkien sivistyneiden ihmisten tavoitteella on tekemistä alustajan omituisen natsistisen ilmauksen "jopa rotujen sekoittamista" kanssa?

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Jari-Pekka, referoin Hakalehdon kirjaa, jossa käytettiin kyseisiä sanoja. 90-luvulla sai käyttää sanaa rotu ilman että leimattiin natsiksi. Nythän meillä on toinen meininki, kun edes kirjoja ei saa siteerata, oli sitten Peppi Pitkätossua tai poliittista historiaa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Hakalehtohan puhui "yhdistymisestä".

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #7

ja myös [nyt sulkekaa simmut kaikki ammattipöyristyjät] sivulla 348 "... rodullisen tavoitteen, euraasialais-negroidisen rotujen sekoituksen."

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #9

Sinä kuitenkin ilmeisesti jotenkin kauhistelet sitä, että mahdollinen EU:n taustavoima pyrkii kansojen tai "jopa rotujen" yhdistämiseen tai "sekoittamiseen"? Sekö EU:ssa on vikana?

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #21

Jos ihmiset sekoittuvat tai yhdistyvät tai mitä tahansa o m a s t a t a h d o s t a a n niin minulla ei ole mitään sitä vastaan. Jos taas jollain taholla on jokin agenda ryhtyä puuhaamaan esim siirtolaiskriisiä nimenomaan jonkin tuommoisen päämäärän saavuttaakseen, se on aika kauhistuttavaa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #22

OK, selventää asiaa: foliota siis, ei faktaa.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka Vastaus kommenttiin #9

Toi tulee kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelmasta.. Siinä jutun juoni oli sekoittaa kansat keskenään ja napsia vielä lisää lisää porukkaa Euroopan ulkopuolelta... Sen nimeä kantavaa palkintoa on jaettu ja vissiin jaetaan edelleen asiaa ponnekkaasti ajaneille vaikuttajille. Muistaakseni ainakin Merkel on saanut kunnian vastaanottaa kyseisen palkinnon..

Kalergi-plan.. Sillä löytyy Googlella. Pan-eurooppa liike jne..

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #25

Aivan. Kannattaa googlettaa. Hämmästyttävän vähän tästä puhutaan, vaikka prosessi on koko ajan meneillään. Tai siis ainakin näyttää siltä.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #26

No, Richard von Coudenhove-Kalergin tai Otto von Habsburgin kutsuminen "pimeiksi" taustavoimiksi olisi vähän koomista. Natsien vastustajia ja Beethovenin kannattajia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenho...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Muhammad Ali vastustaa rotujen sekoittumista Parkinsonin (no pun intended) haastattelussa: https://youtu.be/_HBnc8YNaaQ

Yllättäviltä tahoilta noita "natsistisia ilmauksia" kuullaan.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Aivan. Myös joissakin amerikkalaisissa kristillisissä mustien suosimissa saarnaajissa on tulisieluisia rotujen sekoittumisen vastustajia. Ja he eivät todellakaan ujostele käyttää sanaa rotu.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #8

eli osataan sitä paremmissakin piireissä :)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #10

Pidät fundamentalistisaarnaajia parempina piireinä, etenkin jos ovat sopivan värisiä eli mustia?

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #8

Niinpä niin, natseja siellä ja natseja täällä, joka puolella natseja. Islamonausean lisäksi kyllästyttää tuo harhaisuus nähdä natseja joka paikassa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #11

Heh joo, kukaanhan ei näe vapaamuurareita ja Bilderbergiä joka paikassa.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #13

Ei niin, koska ne toimivat visusti suljettujen ovien takana.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #13

En ainakaan minä, mutta en kärsi muistakaan harhoista, en maahanmuuton, rotujen, islamin kuin "hyvien ihmistenkään" suhteen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

http://kyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218573-brexit-”uutisointi”-uussuomettumisen-suunnannayttajana#comment-3311739

Nähtävästi kommenteissa ei voi julkaista klikattavia linkkejä, joten kopioi ja hae selaimelta.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Joo, oikeassa olet blogissasi!

Esko Kotilainen

Olet oikeassa Komsi.Nyt onkin vain jännä nähdä miten äänestys menee ja kuinka monta kertaa pitää äänestää.Onneksi en asu EU:ssa,joten toivotan britit seuraamme ilomielin.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Tämän päivän ilmiöiden perusteella voisi olettaa, että ne Hyvät Veljet siellä Bilderbergin kokouksissaan heijastelevat kankaalle sekä Nostredamuksen ennustuksia että Machiavellin ohjeita joiden mukaan politiikan maailmassa tulee toimia.

Kopiointi ei kovinkaan paljoa ajattelua vaadi...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset