Vihreät joko valehtelevat tai tuhoavat maapallon tahallaan

Vihreistä näköjään ei yksikään usko ilmastonmuutokseen – tai ainakaan siihen, että lentomatkailu on sen pahimpia syyllisiä. https://yle.fi/uutiset/3-10487639

Että Outi Alanko-Kahiluotokin on oikein perheen kanssa Kiotossa??  Mutta meidän täällä Suomessa pitää hävittää lehmät ja vaihtaa maitotuotteemme ja jauhelihakastikkeemme sirkkoihin ja papuihin, koska meidän lehmämme tuhoavat maapallon?

Eiköhän voitaisi nyt lopettaa se teeskentely ja hurskastelu.  Vihreät eivät ole vähentäneet pröystäilevää maapallon tuhoamislinjaansa vähääkään, joten puheet kevään "ilmastovaaleista" alkavat kuulostaa jo enemmän kuin säälittäviltä.  

 

Aioin kirjoittaa pidemmän blogin, onhan mielessäni vielä Jani Toivolan "joukkoliikennematkailu" eduskunnan taksikortilla sekä Aino Pennasen perheen "ekomatkailut" mielenosoitustensa ohessa, mutta toisaalta, blogini kolmeen avainsanaan (ks. otsikon alta) tiivistyy kaikki, joten tämä riittäköön Vihreistä ja heidän rehellisyydestään ja "hyvyydestään".

TuulaKomsi
Kansalaispuolue

Olen kangasalalainen kouluttaja ja freelancer, jonka hartain toive on saada ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan ja kyseenalaistamaan kaikenlaiset kliseet mediassa ja muussa julkisessa keskustelussa. Kotisivuni http://www.komsituula.julkaisee.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu