PVL on taivaan lahja liberaalisuvaitsevaistolle

Kansallismielisesti ajattelevana ihmisenä mikään ei minua niin ärsytä kuin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen pelleily natsilippujensa kanssa, ja erityisesti Suomen itsenäisyyspäivänä.

 

Niin kutsutut kansallismieliset eivät uusnatseja tarvitse mihinkään. Sen sijaan liberalistit, federalistit, suvaitsevaisto ja noiden tahojen hallussa oleva mediamme tarvitsevat natsilippuja ja niiden heiluttelijoita enemmän kuin mitään.

 

Mahdollisimman näyttävä natsilippujen julkinen heiluttelu mahdollistaa ja joidenkin mielestä ilmeisesti myös oikeuttaa normaalin kansallismielisyyden tahallisen ja tarkoitushakuisen sekoittamisen natsismiin isoimmissakin tiedotusvälineissä. Olemme saaneet näitä törkeitä virheväittämiä lukea niin Ylestä kuin Hesaristakin. Olen itsekin lähettänyt oikaisupyyntöjä täysin harhaanjohtaviin uutisiin ja uutiskuviin. Räikeimmät virheet (esim. "Jussi Halla-ahon osallistuminen natsitilaisuuteen" tai maininnat "PVL:n 612-soihtukulkueesta") onkin oikaistu jälkikäteen – tosin vahinko aina ehtii tapahtua – mikä tietenkin on ollut toimittajien tarkoituskin.

 

Lisäksi natsilipun hulmuttelun ikuistaminen uutiskuviin ja noiden kuvien iskostaminen valtavirtasuomalaisten verkkokalvoille tekee liberalistifederalisteille paljon helpommaksi ajaa suomalaisuuden vastaista agendaa. Suomalaisen kansallisvaltion alasajoa on nimittäin paljon helpompi viedä eteenpäin natsilippujen kaamean mutta mahdollisimman näyttävän uhkakuvan takaa. Tyyliin: ettehän te suomalaiset hitlereitä ja natseja halua. Ja koska kaikki kansallisvaltion kannattaminen on eriasteisesti natsismia (mikä on "todistettu" juuri niillä tahallisen virheellisillä uutisilla) ei tervejärkisellä suomalaisella ole muuta vaihtoehtoa kuin haluta lisää globalismia, lisää massasiirtolaisuutta, lisää EU:ta ja vähemmän suomalaisten omista intresseistä puhumista. Koska, kuten olemme mediastamme moneen kertaan jo kuulleet, juuri kansallis(sosialisti)mielisyys on aiheuttanut kaikki sodat aina.

 

Jos siis antaudumme edes puhumaan suomalaisuuden asiasta, lietsomme "30-luvun henkeä" ja sotaa. Lisäksi jatkuvilla isoilla otsikoilla uusnatsien edelleenkin tosi pienestä porukasta voi mediamme huoletta sivuuttaa ne oikeat uhkat, joihin kuuluu myös oikean sodan ja terrorismin ja totalitarismin uhat.

 

Näiden PVL:n tarjoamien oivallisten mahdollisuuksien takia uskon, että liberaalisuvaitsevaisto ei ehkä oikeasti edes halua, että kyseinen järjestö kielletään. Uskon, että jossain muodossa sen halutaan jatkuvan, koska mistä muusta sitten sopivat uutiset ja uhkakuvat revittäisiin?

 

Suomalainen media onkin näennäisuutisillaan taitavasti peittänyt parhaillaan meneillään olevat isot ja oikeat uutiset tai ainakin noiden isojen uutisten  todelliset taustat ja merkityksen Suomelle ja EU:lle. Tänäänkään ei ainakaan Ylen mukaan tapahtunut mitään merkittävää? Ei esim. allekirjoitettu mitään Suomeen vaikuttavaa sopimusta missään? Ja Euroopassakaan ei tapahdu mitään? (Paitsi Hesarin mukaan jotkut hemmotellut ranskalaiset kiukuttelevat kuin lapset joulupukille).

 

Toivoisin että ihmiset ymmärtäisivät, miltä taholta seuraava meitäkin koskettava todellinen sodan, totalitarismin tai terrorin uhka seuraavaksi tulee. Kuka tuo aseet ja tankit kaduille, missä ja mistä syystä.

 

Ei se uhka tule kansallisvaltioiden ja niiden puolustajien taholta.

TuulaKomsi
Kansalaispuolue

Olen kangasalalainen kouluttaja ja freelancer, jonka hartain toive on saada ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan ja kyseenalaistamaan kaikenlaiset kliseet mediassa ja muussa julkisessa keskustelussa. Kotisivuni http://www.komsituula.julkaisee.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu