Tuulan kliseeklinikka

Suvaitsevaisten ontuva, oksettava logiikka

Paljastukset Suomessa(kin) toimineesta väkivaltaisesta pedofiiliringistä nostavat oksennuksen kurkkuun. Uutista ei melkein pysty tajuamaan. Mediassa ja keskusteluissa on kuitenkin esitetty tätä kamaluutta hyväksi käyttäen täysin käsittämättömiä syytteitä ns. maahanmuuttokriitikoita kohtaan. Esim. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7669d73d-1c3a-4053-887e-399e52562557?fbclid=IwAR1C3YnOAIaHed-MeDjhicuSQgzKW_QySjJ77ykMNVpkvfB470CIwdd6dJ0

 

Omasta puolestani olen huomannut aivan päinvastaista. Me maahanmuuttokriitikot puolueeseen katsomatta haluaisimme paljon kovemmat rangaistukset lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tekijöille, oli kansallisuus mikä oli. Ja nimenomaan haluaisimme nostaa rangaistusasteikon ala- eikä ylärajaa, koska jälkimmäistä tuskin koskaan käytetään muutenkaan.

 

Toiseksi: me maahanmuuttokriitikot olemme usein niitä samoja, jotka puhumme eniten myös ylikansallisista pedofiiliringeistä, siitä, että niitä on, ja niiden jäseniä suojellaan, ja he pääsevät usein nousemaan yhteiskunnassa korkeaan asemaan. Tämän takia olemme saaneet myös haukkumanimen "salaliittoteoreetikko". Ne meistä, jotka tietävät, että jopa saatananpalvontaa näissä ringeissä harjoitetaan, ovat saaneet erityisen paljon pilkkanaurua osakseen. Toivottavasti nämä pilkkanaurajat lukevat nyt nämä Ylenkin julkaisemat uutiset tarkkaan. https://yle.fi/uutiset/3-10709360?fbclid=IwAR1bT0x2Hn6dQaU47L2to6elrAjeFWvfvoZj2dv4JhSlUpuaAbBReyZ_9zc

 

Kolmanneksi: me konservatiivit olemme myös tuominneet mm. kaikenlaisen pedofilian normalisoinnin. Emme hyväksy sitä, että esim. verorahoista tuettu Sexpo julistaa, ettei lapsiin kohdistuvat mielihalut sinänsä ole sairaita tai väärin. Tämänkin takia meille on naureskeltu ja meidät on tuomittu ahdasmielisiksi.

 

On siis erityisen törkeää, että juuri meidät konservatiivit, kansallismieliset ja maahanmuuttokriitikot nyt nostetaan kauhisteltavaksi, että me muka emme nyt ollenkaan paheksu näitä nyt ilmitulleita tekoja sen takia että tekijä on kantasuomalainen.

 

Siis kuinka te kehtaatte??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (59 kommenttia)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"On siis erityisen törkeää, että juuri meidät konservatiivit, kansallismieliset ja maahanmuuttokriitikot nyt nostetaan kauhisteltavaksi, että me muka emme nyt ollenkaan paheksu näitä nyt ilmitulleita tekoja, koska tekijä on kantasuomalainen."

Veikkaan, että tämä turhautumisen tunne on aika sama kuin kaikilla niillä punavihreillä, jotka haukutaan pystyyn hiljaa olemisesta, jos eivät kirjoita tuomitsevaa blogia heti ulkomaalaisen tekemän raiskauksen jälkeen.

Molempien syytökset ovat lapsellisia. Voidaan aika varmasti sanoa, että kaikki tuomitsevat lasten raiskaukset.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Voidaan aika varmasti sanoa, että kaikki tuomitsevat lasten raiskaukset."

Jotkut vain suosivat monikulttuuria, joka tuottaa maahan yksilöitä, joilla ei ole seksuaalisia rajoitteita.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Tätä Harrin argumentointia vastaan Tuulakin blogissaan selkeästi on. Kaikissa kulttuureissa on lapsenraiskaajia mutta Harrin on nyt pakko yrittää vääntää tämä taas siihen, että joku poliittinen laita olisi sille tietoisesti myötämielinen. Tämä jatkuu loputtomiin molempiin suuntiin ihan varmasti, sillä lapsia hyväksikäytetään satoja vuodessa.

Kiitos Harri siis demonstraatiosta.

Käyttäjän JaanaAnitaHolmstrm kuva
Jaana Holmström

"Jotkut vain suosivat monikulttuuria, joka tuottaa maahan yksilöitä, joilla ei ole seksuaalisia rajoitteita."

Olisi onnellista, jos voisimme ennustaa yksilöistä etukäteen, kuka syyllistyy rikoksiin. Siihen emme kuitenkaan pysty sen paremmin täällä ennestään olevien kuin muualta muuttavienkaan kohdalla. Rikoksiin syyllistyneitä rangaistaan siis rikoksen tapahduttua.

Ylipäätään rikoksiin syyllistyy hyvin pieni osa ihmisistä, noin prosentin luokkaa. Tämä pitää paikkansa maahanmuuttajienkin kohdalla. Vuoden 2017 poliisin tilaston mukaan rikoksista epäillyistä oli maahanmuuttajataustaisia 0,3% ja vankiloissa on maahanmuutajataustaisista 0,2%. Jos kohdistaisimme toimenpiteitä koko maahanmuuttajaryhmään, syyllistyisimme puolestamme heidän oikeuksiensa polkemiseen, eli vanhan sanonnan mukaan heittäisimme lapsen pesuveden mukana.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Jotkut puolueet jyrkästi kieltäytyvät yhteistyöstä puolueen kanssa, jonka "arvopohja on erilainen". Voiko mikään arvopohja erota enemmän länsimais-kristillisestä arvopohjasta kuin niiden maahantulijoiden, joita nämä samat puolueet haalivat maahamme?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuija Komsi, suosittelen nyt lämpimästi, että otat yhteyttä samaan konsulttiin kuin Susanna Koivula.

http://mpmaenp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269757-pol...

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Nyt en tajua kommenttiasi, miten se liittyy mihinkään. Ja etunimeni on Tuula.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

"suosittelen nyt lämpimästi, että otat yhteyttä samaan konsulttiin kuin .."

Monenlaista kommenttiosioissa saa yleensä lukea, tämä kommentoija onnistunee tällä kommentillansa tekemään asiaan (pakko)liittämisen maailmanennätyksen.

Sekopäistä kommentointia lähinnä, ottamatta sen kummemmin kantaa itse blogaukseen.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen
Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Kylläpä vielä eilen erinäinen määrä blogistin kuvauksen mukaan hänen arvojaan edustavia henkilöitä yritti väittää, että vaikka kyse oli suomalaisista, ei varmaankaan kuitenkaan kantasuomalaisista...

Toisaalta en ole vielä kuullut keskustelua siitä, miten näiden tekijöiden oletettua etnistä ja uskonnollista edustavien pitäisi tällä perusteella olla kaikkien tällaisesta toiminnasta epäiltyjä ja jo ennalta tuomittuja ja että heidän oletettua kulttuuriaan edustavia instituutioita ja rakennuksia olisi tällä perusteella syytä ruveta sotkemaan ja kivittämään - toki toivon, että tällaista ei tule tapahtumaankaan minkään ryhmän suhteen.

Jos taas puhutaan pedofiliasta ihmisen ominaisuutena, se ei liene hänestä poistettavissa. Pedofiileista valtaosa pidättäytyy kuitenkin pedofiilisista teoista ja heille apu ominaisuutensa hallitsemiseen on ensiarvoisen tärkeää. Sexpo tähtää tässä asiassa avunhakemisen kynnyksen alentamiseen, mitä henkilön ominaisuuden demonisointi ei pätkääkään auta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7669d73d-1c3a-4...

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Jos sexpo sanoo, että pedofiiliset taipumukset eivät ole sairaita, se se vasta sairasta on. Itse en epäillyt tätä pedofiilirinkiä maahanmuuttajiksi, koska kyse on aika erityyppisestä rikoksesta, josta voi arvata, että tekijät ovat suht. arvostettuja ja korkealle nousseita suomalaisessa yhteiskunnassa. Eivät mitään kielitaidottomia, työttömiä, perheettömiä, paperittomia tms. Mutta tiedän että jotkut epäilivät näitä mamuiksi sen perusteella, että lehtitekstit tiesivät kertoa, että tekijät olivat "hyvin integroituneet" suomalaiseen yhteiskuntaan. Tuo sanamuoto vei kyllä ymmärrettävästri ajatukset "kotoutujiin".

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Jos sexpo sanoo, että pedofiiliset taipumukset eivät ole sairaita, se se vasta sairasta on."

Itse pidän todella sairaana sellaisen Orwell-yhteiskunnan vaatimista, jossa tuomitaan vääränlaiset halut ja ajatuksetkin.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi Vastaus kommenttiin #14

"Itse pidän todella sairaana sellaisen Orwell-yhteiskunnan vaatimista, jossa tuomitaan vääränlaiset halut ja ajatuksetkin."

Ja mitä tämä lausumasi taas tarkoittaa?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala Vastaus kommenttiin #23

Mielestäni se oli ihan selkokieltä. Jos kerrot, mitä sinun tarkalleen ottaen oli vaikea ymmärtää, voimme katsoa, olisiko jotain tehtävissä.

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #23

Tuo kävi munkin sivulla trollaamassa ja kirjoitin myös tästä raiskausaiheesta_jos olisin poliisi alkaisi kiinnostaa miksi hän haluaa puolustaa raiskaajia!

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #51

Kuka on puolustanut raiskaajia? Tässä nyt taas ymmärretään Sexpon tiedotteet tahallaan väärin. Sexpo tiedotti näin:

"Mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes pedofilia. Kaikki pedofiilit eivät koskaan tee rikosta, eivätkä kaikki lasten kaltoinkohtelijat ole pedofiileja. Vääryyden kriteerinä ovat vahingolliset teot ja sairauden kriteerinä puolestaan se, miten taipumuksia toteutetaan ja miten ne vaikuttavat henkiseen hyvinvointiin. Pedofiili, joka ei ole tehnyt seksuaalirikosta lasta kohtaan, ei ole tehnyt mitään väärää."
https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/tapio-p...

Raiskaaja on tehnyt väärää mutta kukaan, jolla on mitä tahansa lainvastaisia ajatuksia oman päänsä sisällä ei. Onko Katriina sitä mieltä, että ajatuksistakin pitäisi rangaista vai vaan teoista?

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #52

En ala enää uudestaan jankkaamaan tästä. Jos joku haluaa harrastaa seksiä lapsen kanssa, se halu on sairas mutta henkilö ei vielä ole rikollinen, ellei toteuta halujaan. Potentiaalisesti hän on vaarallinen lapsille, jos tuommoisia haluja on, koska tilanne voi lähteä lapasesta helposti. Seksuaalinen himo on aika kova voima eikä aina hallinnassa.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala Vastaus kommenttiin #51

"Tuo kävi munkin sivulla trollaamassa ja kirjoitin myös tästä raiskausaiheesta_jos olisin poliisi alkaisi kiinnostaa miksi hän haluaa puolustaa raiskaajia!"

Jos poliisin olisi syytä kiinnostua jostain, niin tuosta kunnianloukkausta lähentelevästä mustamaalausyrityksestäsi. En ole puolustanut raiskaajia, enkä puolusta. Kommentoin kirjoituksessasi kohtaa, jossa tarjosit Raamattua hyväksi eettiseksi elämänoppaaksi. Mainitsin, että Raamatun mukaan raiskauksen uhri, jonka ei kuulla huutavan apua, on itse syyllinen raiskaukseen. Nyt sinä valehtelija saat luvan kertoa, miten väännät tämän raamattukritiikin raiskauksen puolusteluksi.

Kerroin myös, kuinka olen viime aikoina perehtynyt uskontojen piirissä tapahtuvaan lasten hyväksikäyttöön ja havainnut, kuinka sitä ylläpitäviä käytäntöjä perustellaan juuri Raamatulla. Rehellinen ihminen olisi tästäkin ymmärtänyt, etten ole raiskausten puolustelun asialla. Sinä et ole rehellinen ihminen.

Ilkka Huotari

Aika paljon on ollut räyhäämistä Twitterissä kansallismielisiltä näistä teoista.

Ja on ollut alusta asti selvää, että ne, tekijät, ovat olleet suomalaisia.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Toteat: "Ne meistä, jotka tietävät, että jopa saatananpalvontaa näissä ringeissä harjoitetaan, ovat saaneet erityisen paljon pilkkanaurua osakseen."

Mistä ihmeestä tällainen väittämä kumpuaa? Tästä casesta Yle kertoo:

"KRP:n lapsiin kohdistuvan seksuaalirikostutkinnan pääepäilty toimi aiemmin kirkkovaltuustossa ja seurakunnan lapsi- ja nuorisotyössä"

"Ylen tietojen mukaan KRP:n seksuaalirikosjutun pääepäilty on toiminut vuosina 2010-2012 kirkkovaltuutettuna ja kirkkoneuvoston jäsenenä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa evankelisluterilaisessa seurakunnassa."

https://yle.fi/uutiset/3-10712150

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”KRP nosti tiedotustilaisuudessaan esiin, että hyväksikäyttövyyhdessä on ollut piirteitä myös saatananpalvonnasta, natsismista ja erilaisista fetisseistä.”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006051403.html

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Tässä KRP:n tiedotustilaisuudessa mainittiin viittaukset saatananpalvonnasta osana tekoja. Pitkä video, alussa tökkii, noin kohdasta 5:10 eteenpäin tulee nuo maininnat.

MTV Uutiset: KRP:n tiedotustilaisuus pedofiiliringistä

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Ja sinä luulet että kirkossa toimivat eivät voisi harjoittaa saatananpalvontaa??

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kirkkojen piireissä ne pahimmat pedofiilin toimivat. Ehkä saatanan asialla.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #42

Aivan mahdollista. "Kirkko" ei olekaan se, mitä puolustan. Monet kirkot ovat varsin korruptoituneita ja mädänneitä ja varsinaisia saatananpalvonnan pesiä.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kertoo ajastamme paljon, lapset eivät ole turvassa.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Lapset ovat alkaneet oikeastaan olla paremmin turvassa vasta meidän ajassamme. Lasten- ja lapsuudensuojelu keksittiin kunnolla vasta 1900-luvulla. Lapset teki raskaita töitä ja heitä myytiin Englannissakin suht avoimesti mm. prostituutioon 1800-luvulla.

Siitä vähän iltalukemista.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Maiden_Tribute...

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Onhan niitä vieläkin vanhemmilta ajoilta, miten lapsia kohdeltiin seksiorjina. Eli ei ainakaan minulle mikään uutinen, tuo linkkaamasi tieto.

Ei kande leikkiä "pikkuvanhaa" kloppi!

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #44

Hienoa, että vanhalta jarrulta löytyy historian ja ylemmyyden tuntemusta. Ihmettelin vain, että miksi pidät meidän aikaa lapselle turvattomana? Nykypäivän Suomi lienee niitä maailmanhistorian turvallisimpia paikkoja lapselle.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Mä näkisin kysymyksen olevan siinä että ns kriittisiksi tai jopa konservatiiveiksi itseään kutsuvilla on tapana tuoda keskusteluun pahantekijöiden etninen tausta ja edustamansa kulttuuri jotta pääsevät kollektiiviseen ihmisryhmien demonisointiin, kulloisenkin rikoksen varjolla. Nyt olisi vähintäänkin kohtuullista ollut tasapuolisesti samanlaista syyttelyä, etnisyys ja kulttuuri mukaanlukien. Se tilaisuus tuli ja meni, näytöt on annettu ja punnittu.

Ei ole epäilystäkään siitä että kaikki ihmisryhmät, etnisyydestä, taustasta tai kulttuurista riippumatta tuomitsevat teon yhtäläisesti.

Nyt ilmitullut tapaus ei ole valitettavasti ainutkertainen vaan on ollut osa ihmiskuntaa aina. Onneksi vain pieni osa.

Nykyajasta kertoo valitettavasti ikävä ja vastenmielinen ilmiö jossa näitä rikoksia käytetään keppihevosena kollektiiviseen syyllistämiseen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ei ole epäilystäkään siitä että kaikki ihmisryhmät, etnisyydestä, taustasta tai kulttuurista riippumatta tuomitsevat teon yhtäläisesti."

Minä taas tiedän maita ja kulttuureja joissa tämänkaltainen seksuualikäyttäytyminen on hyväksyttävää.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Nimenomaan, Jarmo, tämä on se pointti!

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #19

Pointti on se, että kun suomalaiset pedofiilit toimivat, voidaan edelleen syyttää muista maista tulleita?

- Komsi, oletko yhtään ajatellut, kuinka kieroutunut logiikkasi on?

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #28
Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #19

Itse olen pistänyt merkille että tässä maassa on jopa puolue jonka vaaliohjelma pyörii pippelin ja pimpin ympärillä. Kyseistä fetissiä harjoittavaan puolueeseen liittyy konservatiivisuus ja kristillisyys.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Kun puhutaan tästä tapauksesta, jossa uhrit ovat siis olleet tietojen mukaan 6-15-vuotiaita poikia, niin missähän maissa ja kulttuureissa heidän hyväksikäyttönsä aikuisten miesten toimesta on mielestäsi hyväksyttävää?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #24

Afganistan ja ns. ”tanssipojat”.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minä en tiedä yhtään maata tai kulttuuria, jotka hyväksyisivät pienten poikien seksuaalisen hyväksikäytön. Mutta näen hyvin, että Makkoselle on vaikeaa tuomita suomalaisten tekemät teot syyllistämättä tekoihin syyllistymättömiä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #30

Katso tuosta:

https://www.bbc.com/news/world-south-asia-11217772

Nyt ollaan aivan tietämättömiä, kun muutoin tiedetään aivan valtavasti. Kannattaa aukoa silmiä hiukan joka suuntaan.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Väittäisin lulutaidottomien määrän vaikuttavan kulttuuria enemmän.Epäselvää tosin on mihin suuntaan.Eniten dokumentoituja tapauksia löytynee englanninkielisinä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #32

Väitä ihan rauhassa.

”It is the on the increase in almost every region of Afghanistan - I asked local authorities to act to stop this practice but they don't do anything
Abdulkhabir Uchqun, Afghan MP”

Totuuksia taitaa olla aina enemmän kuin yksi.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #33

Afganilaisilla sotilailla, varsinkin upseereilla, on käytössään leikki-ikäisiä poikia. Siellä vällyn alla voi olla monta sotilasta lapsen kanssa.

Amerikkalaisotilaat nostivat tästä melun, mutta heidät hiljennettiin. Amerikkalainen sotilas jopa löi afgaaniupseeria kun näki mitä sotilasleireillä tapahtui. Amerikkalainen joutui lähtemään takaisin kotiin.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #33

#33

Vähän hämmentää miksi joillain on kauhea tarve olla ymmärtämättä, että joissain maissa näihin asioihin suhtaudutaan enemmän "avoimin mielin"?

Jo se että asioille ei edes yritetä tehdä mitään osoittaa hyväksyvämpää ajattelua, kuin se että tuomitaan kaikki jotka saadaan kiinni ja pyritään valistamaan.

Tässä voisi verrata esimerkkeinä vaikka suomea ja tuota afganistania.
Kyllä tietämys on alhaisella tasolla, jos joku väittää että molemmissa maissa suhtautuminen lasten hyväksikäyttöön ja raiskauksiin olisi muka sama.

Ilmeisesti tämä rasistileiman pelko ja into sitä leimaa heitellä on niin kova, että ollaan jopa valmiita kieltämään totuus.

Pelko pois...
Se että tunnustaa sen tosiasian, että monissa maissa lapsenraiskaamiseen ei suhtauduta niin suurena rikoksena kuin suomessa EI OLE RASISMIA EIKÄ SUVAITSEMATTOMUUTTA.... ja tarkoitan että se raiskaaja olisi se rikollinen eikä raiskattu.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #49

Suomi on täynnä ”ymmärtäjiä” ja vielä enemmän sinne näyttää mahtuvan ”eksoottisten kulttuurien erikoistuntijoita”. Väitteet siitä, että ei tunneta kulttuureja, joissa erilaiset vastenmieliset ilmiöt ovat arkipäivää ja osa ihmisten kärsimyksiä, ovat lähinnä huvittavia. Kun mieli on ohjelmoitu niin, että negatiivisiin asioihin suhtaudutaan kieltävästi, on turha linkittää tänne edes BBC:n artikkeleita.

En ihmettele nykyään lainkaan sitä innokkuutta, jolla ihmisiä leimataan koko ajan. Länsimaita kutsutaan saksaksi osuvalla nimityksellä, ”das Abendland”.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen Vastaus kommenttiin #50

Tanssipoikailmiö Afganistanissa lienee todella suhteellisen yleinen. Kaikkien Suomessa olevien Afgaanien tuomitseminen ja epäily tällä perusteella (en tässä väitä, että Jussila niin tekisi) on kuitenkin yhtä perusteltua, kuin se, että kaikkien nyt puheena olevien seutujen uskonnollisesti aktiivien mieshenkilöiden tuomitseminen ja epäily pedofiliasta, se kun on tuolla Suomen Raamattu-vyöhykkeellä havaittu varsin yleiseksi ilmiöksi.

Keskustelussa on siis syytä pitää suhteellisuudentaju valppaana, vaikka kuinka kiukuttaisi.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

# 17

Mikäli poliisin tiedote jäävuoren huipusta pitää paikkaansa, niin olet valitettavan oikeassa.
Nyt ei kyllä Suomi-kuvaa tällä tapauksella kirkastettu, mikäli siis ns rotu- ja kulttuurikriittisten logiikalla mennään.

Itse en ihan noin tahtoisi nähdä, mutta se on opettavaista koettaa katsoa asioita myös niiden kannalta jotka näkevät asiat toisin. Nyt ropisi laariin, mutta ei ihan niinkuin luulivat tilanneensa.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Useampikin suvaitsematon on jo ehtinyt syyttää tapahtuneesta homoja ja homouden hyväksymistä. Itse en siis näe homona pienintäkään syytä olla syyttämättä suvaitsemattomia. Teidän vikanne. Mitäs läksitte.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Hyvänä esimerkkinä se yhden teikäläisen tämänpäiväinen Puheenvuoro-kirjoitus, joka sentään poistui kiitettävän nopeasti.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Taitaa olla jo toinen, jolla heittää pahasti volttia asian suhteen.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"On siis erityisen törkeää, että juuri meidät konservatiivit, kansallismieliset ja maahanmuuttokriitikot nyt nostetaan kauhisteltavaksi, että me muka emme nyt ollenkaan paheksu näitä nyt ilmitulleita tekoja, koska tekijä on kantasuomalainen."

Eiköhän kyse ole siitä kun tekijä on joku konservatiivi, että jos konservatiiveja kauhistellaan niin onko se mikään ihme?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Eiköhän kyse ole siitä kun tekijä on joku konservatiivi, että jos konservatiiveja kauhistellaan niin onko se mikään ihme?"

Mistä päättelet että tekijä olisi konservatiivinen?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Vaikka siitä että ollut kirkkovaltuustossa.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #36

Pitääkö olla konseratiivinen jos on Kirkkovaltuustossa? "facepalm"

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #37

Yhdistettynä ikään,sukupuoleen ja paikkakuntaan vastaus on kyllä tai ei.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine Vastaus kommenttiin #36

Eikö Karnaattu tiedä, että kirkossa on kaksi koulukuntaa? On konservatiivit ja liberaalit.

Sen ainakin tiedän että liberaaleilla on huomattavasti vapaa mielisempi suhde kaikkiin "puutarhan hedelmiin".

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #47

Onhan se toki mahdollista että liberaalit ovat niin maltillisia että näistä ei ole havaintoja, tosin kuin pippeli ja pimppi mielessä olevista konservatiiveista.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen Vastaus kommenttiin #47

On tullut ilmeiseksi, että julki lausuttu pidättyvyys ja todellinen toiminta ovat varsin usein keskenään ristiriidassa aatteellisesti ahtaissa uskonnollisissa yhteisöissä, jolloin niitä puutarhan hedelmiä ovat varsin "vapaamielisesti " ja ikävällä tavoin ryöstökäytetty.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #55

Näinhän se on, siksi täytyy muistaa, että jokin arvomaailma voi olla hyvä, mutta kaikki, jotka sanovat kannattavansa sitä, eivät ole hyviä, eivätkä kannata sitä arvomaailmaa oikeasti. Jeesus tarjosi myllynkiveä kaulaan lasten hyväksikäyttäjille, eli pedofiliaa toteuttavat EIVÄT noudata kristillistä arvomaailmaa oikeasti. Ovat paitsi rikollisia, myös feikkejä tässä asiassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset