Tuulan kliseeklinikka

Kaikki blogit puheenaiheesta Bilderberg

Missä valta luuraa?

Missä on valta joka ohjaa EU:ta ja maailmaa? Pressat? Eduskunta? Pankkiirit? Ei mikään noista. Se on kadonnut mehiläispesän kaltaiseen verkostoon joka ohjaa itseään satunnaisen hoipertelun tekniikalla. Erona on, mehiläiset neuvottelevat ratkaisuistaan ja valitsevat mahdollisesti suhteellisen toimivan. Meillä kyllä erilaiset organisaatiot kinaavat mutta valinta on erilaisten etujen satunnainen kompromissi joka harvoin on ideaalinen, useimmiten täysin pähkähullu.

EU:n pimeät taustavoimat - faktaa vai foliota?

Ennen kuin Suomi vajoaa kesälomien myötä poliittiseen kesäkoomaan, on odotettavissa vielä ainakin yksi kiinnostava puheenaihe: Brexit-äänestys – miten siinä käy, ja kuinka rehelliseksi muodostuu sen ympärille julkinen keskustelu sekä itse vaali. Ainakin täällä Suomessa on jo ns. valtamediassa todettu, että EU-eroa vastustavat tukeutuvat ”järkeen” ja sitä kannattavat ”lietsottuihin uhkakuviin”.

Mieli kirkhaaksi ja paita puhtaaksi

Meiton höntitetty ja molema antahneet isokenkästen tehä mitä sattuu. En usko, että pienet kiemuroitten oikasut tässä ennää auttaa, ko Suomi kerta on jo katastrooffin parthaalla ja vähäväkisiltäki pittää ottaa lopukki pois.

Eurostoliiton meininki on huono ja Suomi ryömii amerikkalaisen sota-raha-lääke--lahjus-ajattelemattomuuen ja kaikin puolisen kyvyttömyyen liemissä.

Eikä pöytä puhistu, vaikka kuinka sensaatiosta sensaatioon kulema. Yhtä höpötystä.

Työllistäminenki on bisnestä. Tekesin hommia ei kaikkien sielu sietäs.

Tulevat ilmastonmuutokset

Ihmisen toiminnasta on vedetty johtopäätöksiä ilmastonmuutoksen käynnistäjänä ja on vaadittu tältä osin nopeita muutoksia toiminnan rajoittamisen suhteen, jotta ihmisen toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt ilmakehään saadaan loppumaan tai minimaalisiksi.

 

Tutkittua tietoa tuulivoimamelusta

Suomessa on käynnistetty tutkimus tuulivoimameluun liittyvistä haitoista. 

[Valtioneuvosto antoi elokuussa asetuksen tuulivoimaloiden melurajoista. Ohjearvona on, että voimalamelu ei saa ylittää yöaikaan 40:tä desibeliä.

"40 desibelin raja-arvo näyttäisi olevan tämän tutkimuksen valossa järkevä", Hongisto puntaroi.]

A-Studion erikoislähetyksen salaseuralaiset

Ylen A-Studion talouden erikoislähetyksessä torstaina oli mukana Deutsche Bankin entinen johtaja ja Bank of Cypruksen hallituksen puheenjohtaja Josef Ackerman. Hän kuuluu salaperäisen Bilderberg-ryhmän ohjausryhmään. Ohjelmassa mukana ollut Nokian entinen toimitusjohtaja Jorma Ollila on vapaamuurari, ja hän on kuulunut Bilderberg-ryhmän ohjausryhmään. Samoin ohjelmaan kutsuttu Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n puheenjohtaja, vuorineuvos Ilpo Kokkila on vapaamuurari.

Bilderberg jälleen - Suomen seitsikko mukana

Maailman kerma salaisessa kokouksessa – nämä suomalaiset mukana Ilta-Sanomat kertoo: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288695071222.html?pos=ok-nln Kolmepäiväisen Bilderberg-kokouksen ympärillä leijuva salaperäisyys tarjoaa hedelmällisen maaperän salaliittoteorioille. Vuotuinen talouselämän, median ja politiikan vaikuttajia yhteen keräävä Bilderberg-ryhmän kokous käynnistyi taas torstaina Kööpenhaminassa. Nyt 62.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä